Sunt deja inscris!Termeni si Conditii

Bine ati venit pe Site-ul www.vacante-reduse.eu

Acest website (denumit in continuare “Site”) este creat si administrat de SC EVX EVENTS SRL.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare a Site-ului, care stabilesc regulile prin care orice persoana poate accesa si/sau utiliza informatiile de pe Site-ul www.vacante-reduse.eu

Utilizand si/sau vizitand websiteul www.vacante-reduse.eu (inclusiv continutul disponibil prin acest Site) acceptati automat acesti Termeni si Conditii de utilizare ale Site-lui.

Daca nu sunteti de acord cu acesti “Termeni si Conditii”, va rugam sa parasiti acest Site ACUM.

EVX EVENTS isi asuma dreptul de a modifica fara notificari aceste prevederi ale websiteului.

 

Coordonate

S.C. EVX EVENTS S.R.L. este o societate cu capital integral romanesc cu sediul social in Bucuresti, str. Grigore Ionescu, Nr.79, Bl. T14, Parter, Ap. 2, sect. 2, numar de telefon 0728-327477, adresa de e-mail: vacante@evox4u.com, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub numarul J40/12370/2015, avand cod unic de inregistrare 35105638, Licenta de turism nr. 7483 pentru Agentie de Turism tour operatoare- EVOX.

 

Acces si servicii prezentate pe Website

EVX EVENTS garanteaza Utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest Site, pentru achizitionare si solicitare de oferte si programe turistice, informatii despre destinatiile promovate, abonare la newsletter, achizitionare de pachete turistice  EVOX, rezervari prin e-mail, etc. Daca acceptati sa va inregistrati pe acest Site va obligati sa ne furnizati date corecte despre nume, adresa si alte informatii necesare. Daca informatiile furnizate pe Site nu sunt corecte si complete, EVX EVENTS poate alege sa nu raspunda solicitarii tale.

 

Protectia si securitatea datelor personale

Datele furnizate de catre Utilizatori sunt strict confidentiale, iar EVX EVENTS se angajeaza sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii, ci sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si EVX EVENTS. Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre EVX EVENTS numai in vederea furnizarii de pachete turistice de calitate si a promovarii acestora, pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice, etc. Aceste date vor putea fi transmise numai autoritatilor responsabile in scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

EVX EVENTS certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara, fara a avea un caracter limitativ, urmatoarele:

Dreptul de a cere EVX EVENTS sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

Dreptul de a cere EVX EVENTS sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

Dreptul de a cere EVX EVENTS sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastra personale;

Dreptul de a cere EVX EVENTS sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre Utilizatorul inregistrat, prin e-mail la adresa vacante@evox4u.com. Acest Site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

 

Copyright

Continut integral al acestui Site, incluzand imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date, reprezinta proprietatea EVX EVENTS si a furnizorilor sai, fiind protejate de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Continutul acestui Site va este oferit numai in scop informativ si pentru uz personal si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vandut, licentiat sau cu alte scopuri fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate.

Folosirea fara acordul EVX EVENTS a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Conditii de utilizare a Website-ului

EVX EVENTS va garanteaza permisiunea de a utiliza acest Site cu respectarea urmatoarelor Conditii de utilizare:

 • Site-ul se va utiliza doar in interes personal si non-comercial;
 • Nu este permisa copierea, reproducerea partiala sau integrala a Site-ului, download-ul sau printarea unor copii a continutului, distribuirea unor parti din acest Site in orice fel de mediu, atat pentru uz personal cat si in scop comercial, fara a obtine acordul scris prealabil, de la administratorul Site-ului.
 • Este interzis sa aduceti prejudicii si sa afectati sau sa interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale website-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea si copierea unui continut, sau cu elemente care intaresc limitele de utilizare ale Site-ului sau continutului acestuia.
 • Utilizatorii de orice fel pot trimite sugestii, comentarii, feedback, poze din destinatiile in care au calatorit, caz in care acestea devin proprietatea SC EVX EVENTS SRL.
 • Este interzis sa trimiteti material de orice fel sau comentarii vulgare sau discriminatorii legate de statutul social, rasa, etnie, convingeri politice, religie sau sex, materiale pornografice de orice fel sau legate de abuzuri asupra minorilor, sau violarea in orice fel a legilor romane si internationale.

Solicitarile de utilizare/ modificare a continutului website-ului pot fi trimise la adresa de e-mail vacante@evox4u.com. Site-ul vacante-reduse.eu sau site-urile conexe acestuia, va pot pune ocazional la dispozitie platforme de comunicare directa intre dumneavoastra si alti parteneri ai nostri.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.VACANTE-REDUSE.EU SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA ACEST SITE, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.VACANTE-REDUSE.EU SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 

Responsabilitatea utilizatorilor Website-ului

Toate Informatiile cuprinse in acest Site au un caracter strict consultativ si pot fi modificate oricand, fara o notificare prealabila. Desi facem eforturi in vederea asigurarii calitatii, corectitudinii si caracterului actual al materialelor publicate in Site, nu putem garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau. Este necesar sa ne contactati si sa verificati daca informatiile sunt actuale. Deasemenea acest Site contine link-uri catre alte site-uri, iar EVX EVENTS nu are nici o responsabilitate asupra corectitudinii informatiilor furnizate pe aceste site-uri. Agentia nu isi asuma raspunderea, in nici o situate, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect.

 

Nota de informare privind conditiile generale de rezervare - vanzare a pachetelor turistice

 • Copie dupa pasaport (pasaportul trebuie sa aiba valabilitate de minim 6 luni de la data terminarii calatoriei) sau dupa caz, Copie dupa cartea de identitate;
 • Adresa de domiciliu (numai daca este diferita de cea din CI);
 • Numar de telefon valabil;
 • Adresa de e-mail (unde se trimit documentele de calatorie in format electronic);
 • Adresa de corespondenta (numai in cazul in care se solicita documentele de calatorie in original).

 

Termeni si conditii pentru circuitele individuale si de grup

EVX EVENTS poate modifica programul sejurului/ circuitului pe zile, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice, in functie de forta majora, conditii obiective care se impun (conditii meteo nefavorabile, etc.), dar fara a afecta sejurul si programul circuitului. EVX EVENTS nu este responsabila de orice modificari care pot sa apara in caz de forta majora: ale zilelor sau ale orarului de zboruri, operate de companiile aeriene si nici pentru eventualele modificari ale programului survenite datorita acestora. Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de modificarea programului turistic, cand aceasta se datoreaza unor cauze de forta majora sau unor imprejurari pe care nici EVX EVENTS si nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita (intarzieri- anulari in traficul aerian, schimbari de aeroport sau de program, datorate miscarilor politice, grevelor, calamitatilor naturale, etc). In aceste cazuri EVX EVENTS va depune toate eforturile pentru depasirea situatiilor aparute, dar nu poate fi facuta raspunzatoare pentru cheltuieli suplimentare aparute in afara vointei ei. EVX EVENTS nu poate fi raspunzatoare pentru situatiile in care autoritatile vamale sau cele aeroportuare refuza imbarcarea Turistului sau nu ii acorda acestuia permisiunea de intrare sau de iesire dintr-o tara si nu i se pot imputa Agentiei sumele generate de aceasta situatie. EVX EVENTS nu poate fi trasa la raspundere de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale ale turistului (indiferent de cauza lor). Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte autoritatilor vamale acordul ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), autentificat la notariat. Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea oficiala impusa de legislatia in vigoare a tarilor respective si respecta standardele locale. Repartizarea camerelor la hotel se face la receptia hotelului, iar orice problema legata de distribuirea acestora in hotel sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie.

 

Termene si conditii de plata

Daca nu este specificat altfel, atunci se aplica urmatoarele termene de plata:

 • Pentru zborurile internationale plata se face integral inante de emiterea biletelor de avion;
 • Pentru serviciile la sol:

              - 40% la confirmarea rezervarii;

              - 60 % cu 45 de zile inainte de plecare;

 • Pentru solicitari cu mai putin de 45 de zile inainte de data plecarii, plata se face integral la data rezervarii;
 • Plata se poate face in Euro sau in Lei la cursul BNR + 2%, din ziua platii.

 

Conditii de anulare si penalitati

Conditiile de anulare ale unui pachet turistic, precum si cuantumul penalitatilor sunt prevazute separat in contractual cu Turistul, care se incheie atunci cand se achizitioneaza respectivul pachet, iar penalizarile se pot ridica pana la 100% din valoarea pachetului turistic. Oferta transmisa de agentie si acceptata de client este Anexa la Contractual cu Turistul si face parte integranta din contract.

 

Modificarea termenilor si conditiilor de comercializare

EVX EVENTS SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod prevederile din Termeni si Conditii, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vrea formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata neconditionat si in totalitate de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare a acestuia, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta imediat accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a serviciilor EVX EVENTS.

 

Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului prevazute la “Termeni si Conditii”, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din, sau in legatura cu acesti “Termeni si Conditii” va fi solutionat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu va fi posibil se va apela la instantele judecatoresti, competenta revenind instantei din raza teritoriala a municipiului Bucuresti. 

Pentru orice alte intrebari suplimentare sau nelamuriri cu privire la termenii si conditiile de utilizare a Site-ului, precum si despre drepturile de proprietate intelectuala si politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0728327477, sau la adresa de e-mail vacante@evox4u.com.

 

 

 

 


©2016  vacante-reduse.eu toate drepturile rezervate!
Creat de Arena Web Concept