Sunt deja inscris!Vacante-reduse.eu este un concept al agentiei EVOX care te ajuta sa calatoresti mai mult. Promovam si comercializam vacantele individuale, familiale si de grup. Experienta acumulata in timp ne confera posibilitatea sa oferim vacante personalizate si sa ne fidelizam clientii. Alege online vacanta care ti se potriveste sau cere oferta personalizata, planifica-ti vacanta din timp si poti calatori acolo unde nici nu visai.

Misiunea noastra este sa te indrumam si sa-ti oferim solutii creative si eficiente, menite sa-ti confere vacante memorabile: city breaks in cele mai frumoase orase europene, sejururi de luna de miere, vacante la mare si plaje in cele mai inedite locuri de pe glob, vacante la munte si ski, oferte speciale de Craciun si Revelion, sejururi de relaxare si Wellness, vacante de familie in parcuri de distractii si nu numai, toate la preturi speciale.

Este foarte important pentru noi ca in urma intoarcerii din vacanta, clientul sa fie multumit, capatand astfel o mai mare incredere in competentele noastre si in calitatea serviciilor oferite. 

Creaza-ti cu noi vacanta mult visata si vei avea costuri reduse mai mult decat ai fi putut realiza singur, pe cont propriu.

 

 


©2016  vacante-reduse.eu toate drepturile rezervate!
Creat de Arena Web Concept