Sunt deja inscris!

Modalitati de plata

 

Cum alegi modalitatea de plata pe VACANTE-REDUSE.EU?

EVOX prin SC EVX EVENTSSRL va pune la dispozitie mai multe modalitati de a achita voucherul.

Un (1) voucher = pachet de servicii/ persoana.

Inainte de a achizitiona voucherul, te rugam sa verifici disponibilitatea ofertei alese direct la agentie prin e-mail sau telefon. Pentru alte informatii suplimentare, cel mai simplu mod de a primi raspunsul este sa folosesti si formularul de contact si sa ne trimiti solicitarea.

 

Voucherul poate fi achizitionat, astfel:

 1. Plata cu OP prin transfer bancar;

 2. Plata in numerar direct la orice sucursala Banca Transilvania;

 3. Plata online cu cardul de tipul VISA, Mastercard Maestro sau Visa Electron.

 

Indiferent cum alegi sa achiti voucherul, suma afisata pe VACANTE-REDUSE.EU este tot ce trebuie sa platesti.

1. Plata cu OP prin transfer bancar.

In acest caz, poti achita contravaloarea voucherului prin online banking sau cu ordin de plata din contul tau catre contul bancar al agentiei deschis la BANCA TRANSILVANIA.

Pentru a lansa comanda voucherului, apasa butonul "Cumpara" si selecteaza modalitatea de plata "Transfer Bancar". Instant se va emite o factura proforma cu datele tale, iar aceasta va fi trimisa pe adresa ta de e-mail.

Rugamintea noastra este sa NU UITI sa treci pe ordinul de plata numarul de proforma primit pe e-mail.

Dupa confirmarea platii vei primi un e-mail prin care te anuntam ca voucherul tau a fost validat si se afla in contul tau. Validarea voucherului se va face in aceeasi zi sau in ziua urmatoare platii.


2. Plata in numerar la casieria oricarei sucursale BANCA TRANSILVANIA.

Daca alegi plata prin depunere in numerar la orice sucursala BANCA TRANSILVANIA, apasa butonul "Cumpara" si selecteaza modalitatea de plata "Plata cash la casieriile Banca Transilvania ". Instant se va emite o factura proforma cu datele tale si coordonatele Bancii Transilvania pe care o vei primi pe e-mail. Pe ordinul de plata, te rugam sa treci numarul de proforma primit pe email.

Dupa confirmarea platii vei primi un e-mail prin care te anuntam ca voucherul tau a fost validat si se afla in contul tau. Validarea voucherului se va face in aceeasi zi sau in ziua urmatoare platii.


3. Plata online cu cardul de tipul VISA, Matercard, Maestro sau Visa Electron.

Daca alegi sa platesti online cu cardul de debit/credit Visa, Mastercard, Maestro sau Visa Electron, platile sunt procesate de catre MobilPay si sunt 100% sigure.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu vor fi transferate sau stocate pe serverele VACANTE-REDUSE.EU sau pe serverele MobilPay.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul tau sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de tine, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

Imediat, dupa confirmarea platii vei gasi voucherul tau in sectiunea “voucherul meu”. 

 


©2016  vacante-reduse.eu toate drepturile rezervate!
Creat de Arena Web Concept