Sunt deja inscris!


Regulament concurs

2 zile in Mamaia la Hotel Central 3*- cazare 1 noapte/ 1 camera dubla/ 2 adulti in perioada 27-28 aug 2016

Pasul 1 (obligatoriu) Aboneaza-te la Newsletter-ul www.vacante-reduse.eu !

Pasul 2 (obligatoriu) Intra pe pagina de Facebook a site-ului Vacante-reduse.eu si da “Like”.

Pasul 3 . Lasa un comentariu in care sa precizezi "Care este destinatia ta preferata pentru vacanta?" pe postarea de concurs.

 

 

 Organizatorul Campaniei

a) Organizatorul Campaniei: 2 zile in Mamaia la Hotel Central 3*- cazare 1 noapte/ 1 camera dubla/ 2 adulti in perioada 27-28 aug 2016 (denumit în continuare Campanie) este www.vacante-reduse.eu reprezentat de agentia EVOX. Campania se va derula conform prevederilor prezentelor termene si conditii (denumit în continuare „Regulament” ), care este obligatoriu pentru toti participantii.

Durata desfasurarii Campaniei

Campania se desfasoara in perioada 17.05.2016-15.08.2016 Ultima inscriere valida va avea loc pe data de 15.08.2016 11:00 AM, ora Romaniei. Tragerea la sorti se va face in data de 26.08.2016  intre 11:00-18:00, iar rezultatele vor fi anuntate public pana la orele 19:00 pe pagina noastra de Facebook.

Drepturi si conditii de participare

Participantii eligibili trebuie sa detina un cont legitim pe site-ul www.facebook.com, sa dea "Like" la pagina Vacante-reduse.eu de pe Facebook si sa se aboneze la newsletter-ul www.vacante-reduse.eu

Participantul este responsabil pentru parcurgerea pasilor necesari inscrierii si pentru furnizarea de date corecte de inregistrare (adresa de e-mail, nume), în cazul furnizarii unor informatii personale false sau in cazul furnizarii unor informatii personale incomplete la finalul campaniei, castigatorul va pierde orice drept asupra premiului.

 Notificari castigator si clauzele premiului

 La terminarea perioadei de concurs, castigatorul va fi desemnat aleator prin tragere la sorti, in prezenta organizatorilor EVOX. Extragerea va folosii o platforma independenta de generare a unui numar aleator Random.org. Adresele de e-mail inscrise la newsletter precum si numele fanilor paginii de Facebook vor fi folosite intr-o lista comuna de unde se va extrage o singura intrare castigatoare.

Publicarea castigatorului

Numele castigatorului se va face cunoscut pe peretele Facebook al Vacante-reduse.eu . De asemenea, castigatorul va fi informat printr-un e-mail de catre Organizator sau mesaj pe platforma de Facebook.

Obtinerea premiului

O data instiintat castigatorul, acesta trebuie sa ridice premiul personal, la 5 zile dupa stabilirea contactului prin e-mail, in termen de 5 zile de la aceasta data, de la sediul Organizatorului. Deasemenea, acesta va prezenta un document de identificare ale caror date trebuie sa corespundă cu cele furnizate pe platforma Facebook sau prin email. In caz contrar, castigatorul nu va intra in posesia premiului, iar acesta va ramane la agentia EVOX. Identitatea castigatorului si valoarea premiului nu se pot transmite unei terte persoane. In cazul in care castigatorul nu se prezinta in termenii de mai sus, la locul mentionat de Organizator, castigatorul va pierde orice drept asupra premiului.

Clauze finale

a) Participarea la acesta campanie implica cunoasterea si acceptarea tuturor conditiilor mentionate , cat si eventuale decizii ulterioare privind desfasurarea campaniei luate de catre organizator si anuntate în timp util, care nu sunt mentionate in acest regulament.

 b) Regulamentul Campaniei este disponibil gratuit pe site-ul www.vacante-reduse.eu

Confidentialitatea informatiilor

Prelucrarea datelor personale si folosirea lor se va face in acord si cu respectarea tuturor prevederilor legale in vigoare www.vacante-reduse.eu, in calitate de organizator al acestei campanii, isi asuma responsabilitatea pastrarii caracterului confidential al informatiilor private care sunt furnizate in cadrul acestui concurs. Aceste informatii vor fi folosite in scop de marketing exclusiv de catre www.vacante-reduse.eu

Sejurul consta in:

2 zile in Mamaia la Hotel Central 3*- cazare 1 noapte/ 1 camera dubla/ 2 adulti in perioada 27-28 aug 2016
Hotelul Central*** este situat in centrul statiunii Mamaia, in apropiere de hotelurile Modern si Iaki, la circa 50 m. de plaja.
 
Conditii de cazare
Hotelul dispune de 119 camere duble.
Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, aer conditionat, tv, frigider cu minibar, telefon.
Specificul hotelului este nuanta diferita a camerelor de la fiecare etaj (etajul unu - rosu, etajul doi - albastru, etajul trei - verde). Datorita dispunerii paralele cu linia tarmului jumatate din camere au vedere la mare, cealalata jumatate au vedere la statiune.
 
Servicii si Facilitati Hotel
•    Restaurant: capacitate 80 persoane in interior si 240 de persoane pe terasa; mic dejun– bufet suedez cu gustare rece si calda; pranz si cina - bucatarie romaneasca si internationala; terasa cu vedere spre mare, scaune pentru copii; spatiu de joaca pentru copii amenajat langa terasa restaurantului
•    Terasa - restaurant cu 320 locuri, terasa cu vedere spre mare
•    Piscina-Fiesta del Mar : descoperita, situata in fata hotelului, catre mare, apa dulce, adancime – treptat de la 1 m la 2 m ; accesul gratuit si accesorii de plaja (sezlong, umbrela) pentru turistii hotelului; program de functionare – 08.00-18.00; terasa-restaurant cu 350 locuri;spectacole de muzica si dans, bar in incinta, dusuri.
•    Spatiu de joaca pentru copii amenajat langa terasa restaurantului
•    Teren de fotbal si de volei pe plaja
•    Sala de conferinte : capacitate maxima: 50 persoane, dimensiuni: l=5m, L =15m, intrarea in sala este pe mijloc, aranjament in forma de T, dotari: retroproiector, videoproiector, ecran de proiectie, suport de flipchart.
•    Parcare

 

 Mai multe informatii puteti sa solicitati in scris prin e-mail la adresa info@evox4u.com

 

Concursul este promovat pe Bestconcurs.ro

 

2 zile in Mamaia la Hotel Central 3*- cazare 1 noapte/ 1 camera dubla/ 2 adulti in perioada 27-28 aug 2016 (denumit în continuare Campanie) este www.vacante-reduse.eu reprezentat de agentia EVOX. Campania se va derula conform prevederilor prezentelor termene si conditii (denumit în continuare „Regulament” ), care este obligatoriu pentru toti participantii.
 


©2016  vacante-reduse.eu toate drepturile rezervate!
Creat de Arena Web Concept